Als ik in de hemel kom

Marco van der Straten in theater met ‘Als ik in de hemel kom’ – Boek en voorstelling over leven na de dood

Hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? Wat zegt de Bijbel erover en welke verwachting hebben christenen? Marco van der Straten gaat in Als ik in de hemel kom op zoek naar antwoorden op deze vragen. Hij schreef een boek én stond op donderdag 18 oktober 2018 in Theater aan de Slinger in Houten met een uitverkochte voorstelling. Op dinsdag 5 maart 2019 is deze voorstelling te zien in Theater Odeon in Zwolle.

Truetickets_640_17mei

Zowel het boek Als ik in de hemel kom als de theatervoorstelling verrast, zet je stil en daagt je uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven?

Theatervoorstelling over het gelijknamige boek

Marco sprak speciaal voor het schrijven van zijn nieuwe boek Als ik in de hemel kom met Kinga Bán, prof. dr. Willem Ouweneel, Martine Vonk, ds. Arie van der Veer, David en Martine Onnekink, Johan Wiesenekker en ds. Paul Visser. In het theater vertelt hij verhalen én ontvangt hij een aantal van deze gasten. Met livemuziek door Miranda de Vlieger (zang) en Bas Nijhuis (gitaar).

Marco neemt de theaterbezoeker mee op een pelgrimsreis langs mensen die over de hemel en eeuwigheid hebben nagedacht. – sommige als theoloog, andere omdat ze ernstig ziek zijn of een kindje hebben verloren.

Reserveren voor de voorstelling kan op www.Truetickets.nl/marco