Ik val niet uit zijn hand

In 2017 verscheen bij Ark Media een boek dat ik heb geschreven: Ik val niet uit zijn hand. (Laatste nieuws: er is een nieuw boek mét een theateravond!).

cover-boek

Iedereen kent wel periodes in zijn of haar leven waarin de moed je in de schoenen zakt. Grote of kleine gebeurtenissen kunnen je overspoelen, waardoor alles hopeloos lijkt. Ik begon tijdens een onzekere periode in mijn leven korte, hoopvolle verhalen over Gods trouw te schrijven. Aan de hand van persoonlijke ervaringen uit mijn leven met God, wil ik de lezers in veertig hoopvolle verhalen aan het denken zetten én aansporen om vol te houden, juist als het leven tegenzit.

Je kunt het boekje bestellen door het bestelformulier hieronder in te vullen én € 13,00 (€10,50 + bijdrage verzendkosten) over te maken naar NL21ASNB0707690668 tnv CM van der Straten. Vermeld ‘boek’ + je naam. Je krijgt het dan zo snel mogelijk thuisgestuurd!

Als je door een donker dal moet gaan, kan niemand dat van je overnemen. Maar mensen zoals Marco kunnen je vanuit hun ervaring wel helpen.’

ds. Arie van der Veer over ‘Ik val niet uit zijn hand’

‘Marco heeft de gave om mooie dingen met weinig woorden te zeggen. Het échte leven wordt beschreven en de vele anekdotes en verhaallijntjes die Marco aan het papier toevertrouwd zijn meer dan de moeite waard. Om heel langzaam op te zuigen.’

Jan Wolsheimer schreef een blog over ‘Ik val niet uit zijn hand’

‘Ik val niet uit zijn hand’ van Marco is kwetsbaar geschreven. Het is eerlijk, oprecht en ook schurend… je kunt er niet omheen: al vertelt Marco zijn eigen verhalen, je moet er als lezer zelf ook iets mee. Een hoopgevend boekje voor in de verschillende seizoenen van het leven. Het is, met prachtige foto’s en spreuken gelardeerd, ook een boekje wat bezinning biedt en maant tot stilte. Stilte om te luisteren naar wat God jou persoonlijk wil zeggen.

Carianne Ros, schrijver, spreker

ik-val-niet-uit-zijn-hand