Bestel nu boek ‘Als ik in de hemel kom’!

Hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? Wat zegt de Bijbel erover en welke verwachting hebben christenen? Marco van der Straten gaat in Als ik in de hemel kom op zoek naar antwoorden op deze vragen. Hij neemt de lezer mee op pelgrimsreis langs mensen die over hemel en eeuwigheid hebben nagedacht. Cover_Hemeltrap_16mei_RGB.jpg

Sommigen als theoloog, andere omdat ze ernstig ziek zijn of een kindje hebben verloren. Als ik in de hemel kom is een toegankelijk boek dat verrast, stilzet en uitdaagt om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven? Achterin het boek staan gespreksvragen voor bespreking in groepen.

Marco sprak speciaal voor dit boek met Kinga Bán, Willem Ouweneel, Martine Vonk, Arie van der Veer, David Onnekink en Martine Veldhuizen, Johan Wiesenekker, Frank Bosman en Paul Visser.

Het boek bevat prachtige illustraties van Jedi Noordergraaf. Uitgeverij Ark Media.

Je kunt het boek via onderstaand formulier bestellen voor € 14,95 (+ tegemoetkoming verzendkosten € 2,50) en hebt het dan snel in huis. Na het bestellen ontvang je een mail met een linkje voor de betaling. Bestellingen uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern worden zonder verzendkosten geleverd.

Wil je ook naar de theatervoorstelling op 18 oktober in Theater aan der Slinger in Houten? Reserveer dan je kaart (met of zonder boek) hier.

Ja, hierbij bestel ik een exemplaar van het boek ‘Als ik in de hemel kom’:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s