Jedi Noordegraaf illustreert mijn boek

Dat is leuk nieuws: Jedi Noordegraaf gaat mijn boek Als ik in de hemel kom illustreren. Ik ben altijd onder de indruk van zijn mooie werk. Hij kan als geen ander complexe onderwerpen vertalen naar prachtige, rijke illustraties. Hij gaat nu eerst aan de slag met de cover. Ik schrijf ondertussen hard door aan het boek. Wat een bijzonder onderwerp… Wil je op de hoogte blijven van mijn boek én de bijbehorende theatervoorstelling op 18 oktober? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

 

Portret_Jedi__22aug-01-940x940.png

illustrator Jedi Noordergraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s