Een bloemetje voor Geert

kroonblad--bloemblaadjes-van-bloem--rozen--rode-rozen_379579Maandag laat ik een bloemetje bezorgen op het Binnenhof. Een bloemetje voor Geert. Op het kaartje staan drie woorden: Liefde geeft vrijheid.

Gisteren nam ik me voor eens lief te zijn voor Geert Wilders. “Omdat veel beetjes liefde, zijn bange hart misschien wat laten ontdooien.” Een van de oudste boeken zegt het al: ‘de liefde laat geen ruimte voor angst; volmaakte liefde sluit angst uit’ (de Bijbel).

Een bloemetje dus, voor Geert. Wie volgt? Stuur Geert een boeket bloemen, met deze woorden op het kaartje: Liefde geeft vrijheid.

Vrijheid, voor Geert, voor zijn fractiegenoten, voor mensen die op hem hebben gestemd, voor Marokkanen. Vrijheid voor iedereen.

adres: Geert Wilders, p/a Binnenhof 1a, 2513 AA Den Haag

3 gedachtes over “Een bloemetje voor Geert

  1. Pingback: Zullen we vandaag lief zijn voor Geert? | Thoughts and dreams

    • Ik stel voor dat we bloemen sturen naar alle slachtoffers van overvallen en naar homo’s die uit hun huizen weg geterroriseerd zijn door Marokkanen. Want wie komt voor hun belangen op? De kerk, de overheid? En maar roepen hoe vreselijk het allemaal is en er niets aan doen.

      Of bloemen naar de Marokkaanse jongeren die zoveel ellende aanrichten waardoor er een Wilders nodig is om het probleem aan de kaak te stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s